____

Qui som

On estem

Tarifes

Contacte

La masia

Qui som

 

Som en Jordi, la Fanny, la Laura i en Martí. Una família connectada a la terra, enamorada de la vida, amb ganes de fer viure Can Mas i compartir-la. Estem fent realitat un somni, un projecte i unes conviccions. Vivim a Can Mas tot l'any.

En Jordi és el paleta: el que pica, rasca, arregla.. la casa. I també és el pagès: que planta, poda, neteja... la finca... el que "materialitza" el nostre somni... i el fa tangible.

La Fanny és el somni i l'esperit. És qui veu el que serà. És qui li dóna vida un cop és.

Junts fem un bon equip i ens en sortim...

La Laura i en Martí són el primer gran miracle d'aquest equip!

Ara ja joves adults, estan començant a iniciar el seu propi camí. El seu serà un altre... i ens fa molt feliços que el puguin anar construint des d'aquí.


També estan amb nosaltres la Kira, la Nala i en Raret, els gossos que ens acompanyen. Les cabres, les gallines, el gall, els ànecs, els peixos... i una fauna impressionant que viu a la muntanya, amb nosaltres... o nosaltres amb ells.

I a Can Mas també estan en Gabi i la Carmen, sense qui no podríem estar aquí. Ens ajuden, ens fan costat i ens animen quan ens fa falta. Al 2018 va morir la Carme, que segueix igual de present en cada racó i record.

I la Bibiana, qui ha aportat la peça que ens faltava per poder fer realitat el nostre somni.

I els amics de veritat... tots aquells que creuen en nosaltres, que s'alegren per nosaltres i que ens donen forces per seguir.

I també som a Can Mas tots aquells que hi teniu un lloc, ja sigui regular: per crear, per donar, per aprendre, per compartir... o de pas: una vivència, un bon record, un estar...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Què us oferim!

Prestacions

Turisme rural:

La Caseta

El Paller

Les Habitacions

Retirs:

La sala

Estades per retirs

El Temazcal

Galeria de fotos:

Masoveria PB-001101

Masia PB-001102